Timman Markkinapaikka
Näin asetat viime hetken aikojen ja off-peak aikojen alennukset
Näin asetat viime hetken aikojen ja off-peak aikojen alennukset

Kuinka asettaa viime hetken aikojen ja off-peak aikojen alennukset Timman Markkinapaikalla.

Eveliina avatar
Tekijä: Eveliina
Päivitetty yli viikko sitten

Jos joitakin viikonpäiviä tai tiettyjä aikoja on vaikeampaa täyttää varauksilla, Timman Markkinapaikka auttaa täyttämään nämä vaikeammin täytettävät viime hetken ajat sekä ruuhkatuntien ulkopuolille jäävät ajat.

Aktivoimalla viime hetken ja off-peak aikojen alennukset, voit houkutella ja tavoittaa uusia asiakkaita ja laajentaa asiakaskuntaasi.

Tässä artikkelissa näytämme, miten kätevästi voit asettaa viime hetken aikojen ja off-peak aikojen alennukset.

Viime hetken aikojen alennuksen asettaminen

Määrittele ensin montako päivää ennakkoon haluat näyttää viime hetken aikoja.

Mene kohtaan Lisää > Markkinapaikka > Käyttäjän asetukset > Viime hetken alennus.

Valitse kuinka monelle päivälle ennakkoon haluat viime hetken alennukset asettaa.

Esimerkki: 2 päivän valitseminen valikosta tarkoittaa kuluvaa päivää ja seuraavaa päivää.

Alennusprosenttien asettaminen kahdella tavalla

Kun viime hetken alennusten asetus on aktivoitu, täytyy seuraavaksi valita alennetut hinnat tai alennusprosentit.

Kuinka asettaa sama alennusprosentti kaikille palveluille?

Nopein ja helpoin tapa on asettaa sama viime hetken aikojen alennusprosentti kaikille haluamillesi palveluille. Näin kaikki Markkinapaikalla näkyvät palvelut ovat tarjolla samalla alennuksella.

Mene kohtaan Lisää > Markkinapaikka > Alennukset > Aseta alennus %.

Valitse klikkaamalla käyttöön ne palvelut, mihin halutaan antaa alennus.

Voit käyttää samaa alennusprosenttia sekä viime hetken ajoille että off-peak ajoille tai valita niille eri alennusprosentin.

Alennus pyöristetään aina tasahintaan, eli desimaaleja ei näytetä Markkinapaikalla. Nyt 10% alennus on pyöristetty siten, että kampaamoleikkauksen hintana näkyy 10% ja tasausleikkauksen hintana 9%.

Muista painaa aina lopuksi aina tallenna!

Kuinka asettaa eri alennusprosentti eri palveluille?

Mene kohtaan Lisää > Markkinapaikka > Alennukset.

Alennukset -välilehden avulla voit asettaa eri alennusprosentin kullekin palvelulle yksitellen.

Huomioithan, että korkein asetettavissa oleva alennusprosentti on 40%. Huom! Nollahintaiselle palvelulle ei voida asettaa alennusta. Palvelulistassa on aina oltava hinta, jotta palvelulle voidaan asettaa alennus.

Muista aina tallentaa asetukset!

Off-peak aikojen alennusten asettaminen

Tarjoa off-peak -alennuksia hiljaisempien ​​aikojen täyttämiseksi, jotka muuten voisivat jäädä tyhjiksi. Voit asettaa alennuksia viikon jokaiselle päivälle tai valitsemillesi viikonpäiville.

Mene Lisää > Markkinapaikka > Käyttäjän asetukset > Off-peak alennus.

Valitse ensiksi päivät, joille haluat tarjota alennuksia, jonka jälkeen voit valita ajan, jolle off-peak alennukset ovat voimassa.

Yllä kuvatuissa asetuksissa off-peak aikojen alennukset ovat asetettu tiistaille klo 10-14 väliselle ajalle. Tämä toistuu joka viikko.

Tämän jälkeen mene kohtaan Lisää > Markkinapaikka > Alennukset ja valitse haluamiisi palveluihin off-peak-hinnat päälle.

Mahtavaa! Olet nyt asettanut viime hetken aikojen ja off-peak aikojen alennukset!