Nüüd saad Timma Pro kaudu müüa pakette otse oma klientidele! Pakkudes paketti väikese soodustusega, saad motiveerida klienti kasutama Sinu salongi teenuseid pikema aja jooksul.
Pakett on mõeldud kindla teenuse korduvaks kasutamiseks. Kassas toimib see sarnaselt kinkekaardiga.
Pane tähele!
Paketti saab kasutada ainult selle teenuse eest tasumiseks, mille jaoks pakett on ostetud.
Pakettide loomine
Esimese paketi loomiseks mine menüüsse Teenused, vali teenus, millele soovid paketi luua, ning vajuta pakettide valikute juures „Lisa“.
Seejärel saad sellele teenusele lisada ühe või mitu paketivalikut.
Pakett võib sisaldada 1–10 külastust.
Kui oled valinud, mitu külastust pakett sisaldab, määra ühe külastuse hind.
Allolevas näites maksab teenus tavahinnaga 35 € ning paketi puhul on ühe külastuse hinnaks määratud 25 €. See tähendab, et 10 külastusega paketi eest maksab klient kokku 250 € ning ühe külastuse hinnaks kujuneb 25 € ehk klient saab iga külastuse pealt 20% soodustust.
Pakettide müümine ja nendega tasumine
Paketi müümine erineb veidi kinkekaardi müümisest. Kasutame näitena EMS treeningut.
Otsi kassas soovitud teenust. Selle teenuse jaoks loodud paketid kuvatakse nimekirjas pärast tavapärast teenust.
Paketile genereeritakse kood sarnaselt kinkekaardiga. Paketi kehtivusaeg on sama mis kinkekaartidel – vaikimisi 12 kuud
Kehtivusaega saad muuta menüüs Tulud → Kinkekaardid.
Paketiga tasumine toimib sarnaselt kinkekaardiga, kuid paketti saab kasutada ainult konkreetse teenuse eest tasumiseks. Teenuse hinnaks määratakse paketis ühe külastuse kohta määratud väärtus, olenemata teenuse tavahinnast.
Kviitungil kuvatakse paketiga tasutud konkreetse teenuse summaks 0, kuna käibemaks on arvestatud juba paketi müümisel.
Nipp!
Saad paketi müüa ja kasutada sellest ühe külastuse kohe sama ostu käigus.
Meeldetuletus!
Kui tagastad kliendile kogu paketi eest tasutud summa, eemalda pakett ka aruannetest: Tulud → Kinkekaardid → Paketid.
Oluline!
Praegu muudab paketiga seotud teenuse nime muutmine olemasolevad paketid kasutuskõlbmatuks. Kui muudad teenuse nime tagasi endiseks, saab pakette jälle kasutada.




